Чи можна видалити обліковий запис Яндекс плюс?


Categories :

Відкрийте розділ «Керування підписками та послугами». У списку оберіть «Яндекс Плюс». Натисніть «Скасувати» та підтвердіть дію.28 Aug 2024

При видаленні облікового запису ваші дані видаляються повністю і необоротно. Служба підтримки не допоможе вам з відновленням віддаленої інформації. Всі ваші дані, що зберігаються на сервісах Яндекса, прив'язані до Яндекс ID.

Як скасувати Плюс

  1. Увійдіть до облікового запису, на якому підключено Плюс.
  2. Натисніть на банер з написом Плюс активний на головній сторінці Плюс.
  3. Перегорніть сторінку, що відкрилася, до самого низу.
  4. Натисніть Скасувати підписку у нижній частині сторінки.
  5. Виконайте вказівки, які з'являться на екрані.

Під час видалення облікового запису в сервісах Google не повинно залишатися підписок, оскільки дані Play також видаляються. Є припущення, що у вас передплата зроблена безпосередньо, вині через Google. Значить, треба спілкуватися з продавцем.

Відповідь експерта Щоб скасувати передплату Яндекс Плюс, увійдіть до особистого кабінету. Зайдіть в обліковий запис з кольоровим обведенням – на нього оформлений Плюс. Якщо у списку немає облікового запису, значить, на своєму пристрої ви жодного разу не входили в обліковий запис з активною передплатою.

Здрастуйте, Андрію! Один номер не можна прив'язати до 10 облікових записів одночасно. Якщо введений номер вже прив'язаний до 10 облікових записів, Яндекс автоматично відв'яже його від першого облікового запису, який ви зареєстрували.

  1. Натисніть на свій профіль у програмі. 14.
  2. У верхньому правому куті профілю натиснути на шестерню. …
  3. Прокрутити вниз та знайти пункт «Видалити усі профілі». …
  4. Прочитати інформацію про наслідки видалення облікового запису і натиснути «Видалити».

Якщо з карти відбуваються списання саме за Плюс, значить на обліковому записі, до якого вона була прив'язана, є активна передплата. Можливо, колись ви підключили пробний період, але забули про це. Щоб скасувати: виберіть активний тариф → «Скасувати передплату».

Щоб скасувати невикористаний передплачений план:

  1. На пристрої Android відкрийте передплати у Google Play.
  2. Виберіть потрібну підписку або передплачений план.
  3. Натисніть Скасувати передплату.
  4. Виконайте вказівки на екрані.